Een tuin om in door te leven...

onze visie

Het hebben van een buitenruimte,
                   is het privilége om een stukje natuur dichtbij je te hebben.


Een stukje natuur dat leeft, waar we uit voortkomen en waarnaar we weer terugkeren als ons leven geëindigd is. Een tuin moet als een voorrecht gezien worden en de zorg hieraan besteed, moet worden aangepast aan onze mogelijkheden.

Wat een tuin ons kan geven is substantieel!

  • verfrissing 
  • vitaminen
  • rust
  • inspiratie
  • fysieke inspanning en ontspanning
  • verwondering
  • plezier

en nog veel meer, omdat de natuur onze oorspronkelijke habitat is.

Het wonen, werken en ons verplaatsen in en tussen gebouwen, gemaakt van dode materialen brengt ons op geen enkele wijze leven. Daarom is het hebben van een buitenruimte met groen een voorrecht wat we naar waarde moeten schatten. Na een tijd van binnen zijn is het een noodzaak en een genoegen om naar buiten te kunnen. Een tuin mag wat ons betreft daarom geen "ondergeschoven kindje" zijn.

Zoals wij mensen ingrijpen en structureren op deze aardbol, zo ontkomen we niet aan menselijk ingrijpen in onze tuin. Hierbij zijn een waardering van natuur en tuin op zichzelf al een uitgangspunt. Hier binnen kunnen we prachtig spelen met wat de natuur ons aanreikt. Spelen met lijnen, met natuurlijke materialen voor verharding of elementen, ondersteund met levend materiaal als bomen, hagen en begroeiing. Daarnaast anticiperen we op wat er in de omgeving aanwezig is, aan gebouwen, aan groen of verlichting. Mooie architectonische lijnen van gebouwen kunnen doorlopen in de tuin, of zelfs versterkt worden. Daarom proberen we altijd om huis en tuin tot een eenheid te maken.

Ten slotte, bent uzelf als eigenaar van deze tuin, voor ons belangrijk. Het is onze taak om de identiteit, de wensen, de mogelijkheden en beperkingen van de tuinbezitter te vertalen naar het beste ontwerp. Door onze vakkennis en creativiteit zijn wij de aangewezen partij om uw tuin in te richten, zodat deze een waardevolle toevoeging geeft aan uw kwaliteit van leven.

U mag ons uitdagen om het beste uit uw tuin naar boven te halen!